Støtteforeningen for tidligere Jehovas vidner

HUSK - DU ER IKKE ALENE

STØTTEFORENINGENS FORMÅL er at støtte mennesker, der er blevet udstødt af trossamfundet Jehovas Vidner. Hvis du står i den situation, føler du dig sikkert isoleret, fordi du har mistet hele dit netværk. Men husk: du er ikke alene. Tusinder har oplevet det samme, som du har. Men det kan være, at du tøver med at tage kontakt til disse mennesker, fordi du kraftigt er blevet advaret mod de såkaldte »frafaldne«, mens du stadigvæk var en del af trossamfundet.

Det kan også være, at du helt eller delvist stadigvæk tror, at Jehovas Vidner har »Sandheden«, og at det er dig, der er noget i vejen med, fordi du ikke magter at leve efter trossamfundets love og regler. Det afføder naturligvis en følelse af skyld, der truer med at kvæle dig, hvis ikke du når frem til en afklaring. At finde sin egen identitet efter et brud med Jehovas Vidner kan derfor af mange grunde være svært. Men det kan lade sig gøre at komme videre med sit liv og få vendt det negative til noget positivt.

Vort mål er også at hjælpe dig til at gennemskue Vagttårnsorganisationen, hvis du ønsker det. Dette trossamfund manipulerer dets medlemmer og benytter sig af citatfusk og historieforfalskning. Det Styrende Råd presser også en færdig skabelon nedover mennesker, så deres egen personlighed må vige. Det har intet med kærlighed at gøre, men nærmere med magtsyge og undertrykkelse. Trossamfundet forkynder desuden en streng og hævngerrig gud, og de påstår at »kende Guds tider og stunder«. Dette hovmod er let gennemskueligt, fordi deres tidsangivelser af såkaldte bibelske profetier altid har slået fejl.

Vort formål er endelig at informere journalister og dem, der ikke har været en del af Vagttårnsorganisationen, men som er i kontakt med nogle af medlemmerne, der har det svært. Vi vil gerne bidrage med oplysninger, der kan hjælpe dem, der henvender sig.

Læs mere om Støtteforeningen

Bliv medlem af Støtteforeningen


Borger indsamler underskrifter. Han vil have Folketinget til at fratage Jehovas vidner deres status som godkendt trossamfund. Læs mere


Indbydelse til somertræf 25. august


Vagttårnet får bøder for ikke at ville udlevere dokumenter i incestsager

Bliv medlem af Støtteforeningen


Læs om Ann Celina fra DR udsendelse 14. 11. 2017. Hun forlod Jehovas Vidner

Link til side
Se udsendelsen


HENVENDELSE


Formand
Poul Dal
Tlf. 86644411
Mobil: 21409924
fotograf@pouldal.dk