Ny bog af Ole Lind om Jehovas vidner

Et vidunderligt sammenhold

En ny bog med titlen ”Et vidunderligt sammenhold” er udkommet på forlaget Kahrius.

Forfatteren Ole Lind har været tilsluttet Jehovas Vidner i 46 år, og bogen bygger delvis på hans viden og erfaring fra den tid.

Et vidunderligt sammenhold afspejler Ole Linds liv, men er samtidigt fiktion. Bogen skildrer to unge mennesker, som i 1947 bliver tilsluttet Jehovas Vidner. Den fortæller om deres begejstring over at havde fundet den eneste sande tro, men også om den tvivl der melder sig efterhånden som tiden går. De oplever ligeledes med tiden, at det vidunderlige sammenhold Jehovas Vidner roser sig så meget af måske ikke er så vidunderligt endda.

Bogen rejser endvidere nogle særdeles alvorlige tvivlsspørgsmål vedrørende Jehovas Vidners tro, bl.a. deres afstandtagen fra blod og blodtransfusion og deres urimelige behandling af udstødte.

Bogen” Et vidunderligt sammenhold” kan derfor med fordel læses af alle tidligere og nuværende Jehovas Vidner, alle som er interesseret i religion og tro eller har familie, venner og bekendte som har kontakt med Jehovas Vidner, og ligeledes alle som blot sætter pris på en god historie.

Bogen koster 198 kr. og kan købes i enhver boghandel eller hos forlaget Kahrius.dk