Hvorfor alt det byggeri?

Vagttårnets hovedkvarter flytter fra New York til et øde område, så de kan blive fri for at se på de bygninger, som Jehova snart vil knuse i sin meget store vrede.

Harmagedon

Som nok mange af os ved, er Vagttårnsselskabet i færd med at bruge millioner af dollars på et stort byggeprogram for deres hovedkvarter i en temmelig isoleret region, Warwick, i staten New York.

Et fremtrædende Jehovas vidne blev i den forbindelse stillet det spørgsmål: »Hvorfor alt det byggeri?«

Spørgsmålet, som i øvrigt flere har stillet, lyder mere deltaljeret: »Hvis Harmagedon er så nær, hvorfor da alt det besvær? Hvorfor bruger tusinder af Jehovas vidner deres tid på dette store byggeprojekt i stedet for at bruge den på »det livreddende forkyndelsesarbejde?«. Jeg har talt med et Jehovas vidne, som har været med i forberedelsen af projektet fra begyndelsen af. Han henviste til, hvad et medlem af Det Styrende Råd, D.H. Splane, havde forklaret i den forbindelse: »Jeg ser ud af mit vindue på Manhattans bygninger, og jeg ved, at de vil blive fuldstændig ødelagt. Hvorfor skulle vi forblive her i Brooklyn? Hvorfor ikke bygge langt væk herfra? Vi vil have smukke bygninger, som vi kan fortsætte med at bruge efter Harmagedon«. Sådan lød forklaringen!

På befaling af Det Styrende Råd er Jehovas vidner derfor i færd med at bygge »harmagedonsikre« bygninger langt ude i øde områder, så det bliver nemmere for Jehova at undgå at ramme Vagttårnets ejendomme med sine flammende ildstorme!